Usuwanie konta i danych

W aplikacji

  1. Otwórz aplikację Postie i przejdź do zakładki Profil.
  2. Wybierz Usuń konto, podaj hasło i potwierdź.

Od tej chwili zostajesz wylogowana na wszystkich urządzeniach, Instagram zostaje odłączony, a powiadomienia wyłączone. Przez 30 dni możesz zmienić zdanie, logując się ponownie. Po tym czasie usuwamy konto i wszystkie powiązane dane: dane z Instagrama, analizy, plany publikacji i profil salonu.

Bez dostępu do aplikacji

Napisz na prywatnosc@postie.beauty z adresu e-mail, na który założone jest konto, z prośbą o usunięcie konta. Odpowiemy najpóźniej w ciągu 30 dni.

Tylko dane z Instagrama

Jeśli chcesz zachować konto, a usunąć jedynie dane pobrane z Instagrama:

Więcej informacji: polityka prywatności.